Contact Form

 

7 σέξι εξωγήινες κυρίες του Χόλιγουντ....



#7 Britney Spears


Να βλέπεις την αγαπημένη σου ηθοποιό να είναι ντυμένη και να υποδύεται μια εξωγήινη είναι συνήθως μια «εξωπραγματική» εμπειρία. Από ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες έως μουσικά βίντεο, οι επόμενες επτά κυρίες είναι όλες πολύ σέξι.


Η Britney Spears έπαιξε τον ρόλο ενός μια εξωγήινης στο μουσικό της βίντεο Oops! I Did It Again το 2000 όταν φορούσε ένα ολόσωμο και κόκκινο δερμάτινο κορμάκι. Αυτή ήταν η μόνη παρουσίαση της Britney ως εξωγήινη και η αλήθεια είναι ότι απέτυχε καθώς δεν φαινόταν καθόλου σαν εξωγήινη…απλά σαν ένα σέξι κορίτσι με ένα δερμάτινο κορμάκι.

#6 Lady GaGa

Lady GaGa is a sexy alien in 'Born This Way' music video
Lady GaGa ‘Born This Way’ music video
Στο πιο πρόσφατο της μουσικό βίντεο Born This Way έπαιξε και η Lady Gaga μια εξωγήινη. Παρόλο που το γενικό της λουκ ήταν λίγο τρομακτικό, φαινόταν αρκετά σέξι. Ήταν η πρώτη της προσπάθεια με το alien look και τα πήγε πολύ καλά.


#5 Charlize Theron

Charlize Theron is a sexy alien in The Austronaut's Wife
H Charlize Theron έπαιξε τον ρόλο μια εξωγήινης στην κινηματογραφική ταινία του 1999 The Astronaut’s Wife. Ο συγκεκριμένος ρόλος δεν απαιτούσε πολύ μακιγιάζ καθώς η Charlize ήταν μια πολύ ανθρωπινή εξωγήινη

#4 Natasha Henstridge 



Η Natasha Henstridge ήταν εξωγήινη στην ταινία του 1995, Species. Σύμφωνα με πολλούς άντρες, η Henstridge ήταν μια από τις πιο σέξι εξωγήινες της μεγάλης οθόνης!

#3 Katy Perry

Katy Perry's sexy alien make-up in 'E.T.' music video

Katy Perry's is a sexy alien in 'E.T.' music video
Katy Perry ‘E.T.’ music video
Η Katy Perry έγινε μια πολύ εντυπωσιακή εξωγήινη στο πιο πρόσφατο της μουσικό βίντεο ET. Το μακιγιάζ της ήταν όσο καταπληκτικό ήταν το μαλλί και η στολή της.


#2 Milla Jovovich




Η Milla ήταν μια εικονική εξωγήινη στην κινηματογραφική ταινία The Fifth Element του 1997!


#1 Zoe Saldana

Παρόλο που η ανθρώπινη εκδοχή της δεν ήταν αυτό που είδαμε στην οθόνη, ο χαρακτήρας της Neytiri στην τρισδιάστατη κινηματογραφική ταινία Avatar που είναι ουσιαστικά η Zoe Saldana είναι μια από τις πιο όμορφες τρισδιάστατες εξωγήινες του Hollywood!

Total comment

Author

John Tsipas

0   comments

Post a Comment

Cancel Reply